Nice Era Mat MO

Buismotor met elektronische eindschakelaar.

Specificaties Nice Era Mat MO

Motor met elektronische eindschakelaar, ingebouwde radio-ontvanger en Nice TTBUStechnologie. 
Uitsluitend voor rolluiken met richtbare latten met zowel gelijktijdig als progressief richten.
Flexibel en richtbaar: Zorgt ervoor dat de latten in de gewenste stand worden gericht, zodat op eenvoudige, snelle en veilige wijze de hoeveelheid licht en lucht in het interieur geregeld kan worden.
Complete en intuïtieve programmering. Handige afstelling van de eindschakelaar op afstand via zender of met de externe programmeereenheden O-View TT en TTP, uitgezonderd de programmering van de richtstanden.
Programmering op niveaus: snel en veilig.
Dankzij deze functie biedt de instelling enkele keuzemogelijkheden, en in geval van een verkeerde keuze, start de programmering weer vanuit het vorige niveau zonder dat de tot op dat moment geselecteerde instellingen opnieuw geprogrammeerd hoeven te worden.
Dankzij de Nice TTBus-technologie met 3 draden: mogelijkheid om de beweging van de motor en het richten  aan te sturen via een laagspanningscommando; Mogelijkheid van parallelle aansluiting van meerdere motoren vanuit één bedieningspunt zonder noodzaak  van verbindingen met extra besturingseenheden, zodat  op deze manier de bediening van de enkele automatisering  wordt uitgesloten. 

Veiligheid voor de automatisering:

De zenders Nice Era P en Era W garanderen optimale resolutie van de rotatie van de aandrijfas, gelijk aan 15° voor motoren met 17 rpm en 10° voor motoren met 12 rpm, waardoor maximale aanpassing bij het richten van de latten kan worden bereikt.
Bijzonder geschikt voor compacte toepassingen: nuttige lengte van 426 mm, in de versies 8 Nm bij 17 rpm en 10 Nm bij 12 rpm.

Energiebesparing:

De maximale controle van het richten van de latten verzekert  in elk seizoen het juiste evenwicht tussen warmte-isolatie,
en controle van de inval van natuurlijk licht in het interieur,  wat het beste omgevingscomfort garandeert.
Laag verbruik ook in standby.

Technische gegevens:

• Voedingsspanning: 230V/50 Hz
• Met kabel 2,5m lang
• 4- aderige kabel
• Diameter: 45 mm
• Lengte: 426 tot 486 mm

Leverbaar in de types: 8 t/m 50 Nm  12 t/m 17 rpm 

Wij bezorgen deze Nice Era Mat MO motor gratis in NL & BE

Nice Era Mat MO Motor

• Eelektronische eindschakelaar
• Ingebouwde radio-ontvanger 

• Ideaal voor rolluiken. 
• Maat M Ø 45mm

Artikelnummer:
EMATMO817
Levertijd: 1 werkdag

Buismotor met elektronische eindschakelaar.

 298,00