Veilig betalen

Onze webshops zijn voorzien van z.g.n. beveiligde gecontroleerde SSL verbindingen.
Online betalen via bijvoorbeeld IDEAL is bij ons dus veilig en vertrouwd.
Wij werken met MultiSafePay, een vertrouwd betalingssysteem, uw gegevens zijn volledig veilig.

U kunt bij ons o.a. betalen via:

- Betalen bij aflevering van uw bestelling
Betalen aan onze chauffeur. Dit is alleen mogelijk bij onze maatwerk producten welke wij zelf bezorgen en niet bij de losse onderdelen welke via de post- of pakketbezorgdienst wordt verstuurd.

- iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Meest gebruikte betaalmethode in NL.

- Bancontact
Bancontact is een Belgische betaalmethode waar Belgische klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving mee betalen. Betalen met deze betaalmethode is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

- Maestro (creditcard)
Met de Maestro debitcard (van MasterCard), betalen uw klanten online met de eigen bankpas. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is deze altijd gegarandeerd.

- Visa
Betalen met een creditcard van Visa is extra veilig door de 24/7 Fraudepreventie van ICS.
Dag en nacht monitoren wij alle transacties en bij een verdachte transactie met uw Card nemen wij direct contact met u op.

- ING Homepay
Dit is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home'Bank of Business'Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen

- KBC/CBC
U kunt ‘in real time’ hun aankoop betalen met uw vertrouwde KBC-onlinebankingtoepassing. In real time? Dat betekent dat de overschrijving onmiddellijk verwerkt wordt.
U hoeft dus niet te wachten, het bedrag is meteen van uw rekening afgeschreven. De webshop kan de bestelling onmiddellijk verder afhandelen.

- Belfius
Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten.
Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar zodat de webshop uw bestelling meteen kan verwerken.

- Mastercard
Dankzij de unieke garanties en de Mastercard ID Check, is online betalen met uw Mastercard eenvoudig én veilig.
Soms wordt een artikel dat u via internet heeft gekocht niet afgeleverd. In dat geval draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Dat maakt online winkelen een stuk prettiger.

- Afterpay (uitgesteld betalen)
Met AfterPay kunt u achteraf betalen via automatische incasso, een eenmalige machtiging of een digitale acceptgiro (DigiAccept).

- Afterpay voor bedrijven (uitgesteld betalen)
Met AfterPay kunt u als bedrijf achteraf betalen via automatische incasso, een eenmalige machtiging of een digitale acceptgiro (DigiAccept).

Onze bankgegevens:

ING bank:
IBAN: NL56INGB0663445159
BIC: INGBNL2A

ING bank:
IBAN: NL33INGB0007807441
BIC: INGBNL2A

To Top